دستگاه های پیلاتس

تفاوت دستگاه‌هاى ريفرمر باشگاهى و خانگی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

مقدمه

شرکت منشور اندیشان سلامت ایرانیان (ماسا) با تیم طراحی و ساخت با تجربه و مسلط به ورزش پیلاتس دستگاه ریفرمر را در سه مدل طراحی كردە کە خریداران با توجه به نیاز خود این دستگاهها را تهیه میکنند. در ادامه بصورت مختصر توضیحی خواهم داد.

  1. ریفرمر توانبخشی
  2. ريفرمر خانگى
  3. ریفرمرباشگاهی

دستكاه توانبخشى ريفرمر

ازاين دستگاه همه افراد وافراد آسيب ديده مى توانند استفاده کنند و مراکزی كه دارای تنوع بيشتر مشترى هستند پيشنهاد ميشود اين دستگاهرا تهیه کنند. این دستگاه نسبت به مدلهای دیگر آن، از ارتفاع بیشتری برخوردار است و صفحه متحرک (carriage) آن اززمين حدودا 88 سانتيمتر فاصله دارد كه اين ارتفاع به دو منظور در نظر گرفته شده است.

  1. افراد آسيب دیده از آن استفاده کنند و به راحتی بنشینند و بلند شوند.
  2. افراد قد بلند به راحتی در بعضی از حرکات بتوانند از این دستگاه نهایت استفاده را ببرند.

وزن این دستگاه 85 کیلوگرم میباشد و تحمل وزن 160 کیلوگرم را دارد.

دستگاه ریفرمر باشگاهی

از این دستگاه همه افراد از مبتدی تا پيشرفته میتوانند استفاده كنند و به منظور استفاده در باشگاه‌ها و كلاس‌های عمومی ریفرمر طراحی و پیشنهاد میشود که از لحاظ تنوع و نوع حرکات با ریفرمر توانبخشی فرقی ندارد. این دستگاه از ریفرمر کوتاه تر بوده و نسبت به آن دستگاه به زمین نزدیک تر است و صفحه متحرک (carriage) آن اززمين حدودا 41 سانتيمتر فاصله دارد وبقيه ابعاد آن باريفرمر توانبخشی یکسان است. وزن اين دستگاه حدودا 70 كيلوكرم ميباشد.

مطالب مرتبط:  آشنایی با دستگاه پزشکی ورزشی ریفورمر

دستگاه ریفرمر خانگی

این دستگاه به منظور استفاده در منازل طراحی شده است. این دستگاه نسبت به دیگر ریفرمر ها کوچکتر و سبکتر میباشد. از دیگر محاسن این دستگاه به جمع شدن و وزن سبكش ميتوان اشاره كرد. ارتفاع صفحه متحرک (carriage) آن از زمين حدودا 24 سانتيمتر ووزن آن حدودا ؟ كيلوكرم ميباشد. از لحاظ تنوع حرکتی نسبت به دو مدل دیگر تفاوت دارد. قابل ذکر هست به هرسه مدل ریفرمر یک فریم عمدی به همراه 8 فنر اضافه میشود که قابلیتهای دستگاهرا چندین برابر می کند که وزن آن حدودا 20 کیلوگرم میباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *